Produktnyheter

Bildäck på Skruvat.se

E-handelsbolaget Skruvat.se, som säljer bildelar och biltillbehör på nätet, fortsätter breddningen av sortimentet. Nu lanseras det nya produktområdet ”bildäck” där man räknar med att snabbt etablera sig som ett bra prisalternativ gentemot övriga aktörer på marknaden.
Däcksortimentet omfattar några tusen däck fördelat på cirka 50 märken, bland andra Bridgestone, Continental, Pirelli, Michelin, Good Year och Dunlop. Satsningen förstärker ytterligare positionen för Skruvat.se som en av Skandinaviens ledande nätbutik för bildelar och biltillbehör.
– Bildäck är ett efterfrågat produktområde som omsätter stora pengar och självklart vill vi vara med där och erbjuda våra kunder ett bra utbud till skruvade priser, säger Peter Jakobsson på Skruvat.se. Härnäst väntar lanseringar av flera nya produktområden samt en internationalisering av verksamheten.
www.skruvat.se

logo
Redaktionen