Produktnyheter

Universaltraktor från HCP Sverige

HCP Sverige lanserar Iseki TXG237, universaltraktorn för grönytekunder. Iseki TXG237 är en liten kompakttraktor för bostadsföretag, kyrkogårdar, små entreprenörer och andra med behov av en kompakt, professionell traktor för det dagliga arbetet. Den är mycket smidig och har en tillräckligt stor motoreffekt för de flesta arbetsuppgifter inom transport, gräsklippning, rengöring och snöröjning av gångar och planer.
Traktorn är en vidareutveckling av den välkända och driftssäkra TXG23, och en av förbättringarna är den nya 2-pedals hydrostaten, så föraren enkelt kan skifta mellan fram och back utan att fötter och ben överbelastas. Ergonomin är optimerad på flera punkter så att TGX237 erbjuder föraren ökad komfort med enkle på- och avstigning och gott om plats för benen. Den nya modellen är 9,5 cm bredare men har 42 cm mer plats till föraren. Instrumentpanelen är belyst bakifrån så man ser vid tidiga mornar och sena kvällar och samtliga reglage har fått en logisk placering och användarvänlig utformning. Även den 25 l stora bränsletanken har fått en ökad diameter vid påfyllningen så att spill undviks vid tankning.