Nyhet

Fördjupat samarbete med Mekonomen

Ett nytt samarbetsavtal är tecknat mellan Mabi och Mekonomen Gärdet AB. Mabi kommer enligt samarbetsavtalet bedriva biluthyrning i Mekonomen Gärdets nyöppnade Megaanläggning på Tegeluddsvägen 82 i Stockholm. Mekonomenanläggningen på Gärdet kommer att bjuda på ett helhetskoncept och ska förutom butik, verkstad och biluthyrning erbjuda bilprovning, bilvård, biltvätt och café på en yta av över 5.000 kvadratmeter. Anläggningen blir också först i Europa med att erbjuda dygnet-runt-öppen verkstad, vilket också innebär en ny flexibilitet från Mabis sida.
Uthyrningsverksamheten omfattar personbilar, lastbilar och släpvagnar och kommer att innebära en utökning av bilflottan med cirka 50 bilar framöver.
– Vi ser detta som ett naturligt led i utvecklingen av vårt samarbete och det känns roligt att vi hittat en gemensam profil i vår fortsatta expansion hos Mekonomen, säger André Schleemann, vd för Mabi Rent AB.
Verksamheten på Gärdet invigdes 15 april och är Mekonomens största anläggning.

logo
Redaktionen