Produktnyheter

ChromaLusion WB specialeffekter för Cromax Pro Basecoat

DuPont Refinish har lanserat sitt sortiment av ChromaLusion  WB specialeffektlack för användare av Cromax Pro Basecoat. ChromaLusion WB-kulörerna gör så att fordon ser ut att ändra färg beroende på varifrån ljuset faller, betraktningsvinkeln och panelens form.
– ChromaLusion WB är en effektlack i elitklassen för alla typer av fordon och nu är den även tillgänglig för Cromax Pro Basecoat-användare. Effekterna som den ger är ovanliga och mycket populära hos lackerare på nischmarknader, säger Ann De Clerck, DuPont Refinish Colour Marketing Manager EMEA.
Alla sex användarklara ChromaLusion  WB-kulörer är helt VOC-överensstämmande, följer alla EU-bestämmelser och kan användas tillsammans med Cromax Pro Basecoat-blandningssystem. Kulörerna är lätta att blanda och använda och de kombinerar användarlätthet med spektakulära kulöreffekter och lämpar sig lika bra för fläck-, panel- och allmän förbättring. För att uppnå rätt resultat bör lackerare använda färgen över ValueShade, DuPonts patenterade grundfärgsteknik.
ChromaLusion WB kulörrecept för Cromax Pro Basecoat finns på DuPont Refinishs kulörsökningswebbplats: http://www.dupontrefinish.se/. Lackerare hittar också dessa recept på junis uppdatering av ColorQuick Pro och ColorNet Pro CD-ROM.

logo
Redaktionen