Produktnyheter

Nya högtalarserien JBL GT6

HARMAN lanserar den nya högtalarserien JBL GT6. De nya högtalarna ska, enligt tillverkaren, ha ett ljud med perfekt precision, låg distorsion och ett bra dynamiskt omfång.
– Högtalarserien GT6 erbjuder ett högklassigt ljud för bilen samtidigt som serien håller högsta JBL-standard när det gäller form och teknik, säger Joakim Malm, Harman Consumer Division Nordic.
De patenterade bashögtalarna Plus One ger mer bas än liknande högtalare i samma storlek och har upp till 30 procent mer konarea än vanliga standardhögtalare – vilket ger en ökad basåtergivning och effekt i de låga frekvenserna. För att minimera distorsionen avleder GT6-serien hetta mer effektivt än konventionella magnetsystem, så att GT6-systemen kan spelas på hög volym under lång tid. De titanlaminerade diskanterna ger klart och fylligt ljud. Med en effekttålighet på 90-210 watt innebär det ordentligt med effekttålighet och kraft till vilket billjudsystem som helst.
JBL GT6-serien finns tillgänglig nu och med ett rekommenderat pris på mellan 600-1.200 kronor per set.
För mer information, besök www.jbl.com

logo
Redaktionen