Nyhet

Marknaden för Start-Stop-batterier exploderar

För att kunna möta marknadens behov investerar Johnson Controls över 100  miljoner euro i att öka produktionskapaciteten. Dessutom arbetar de också med ett antal program för att ännu bättre kunna rikta in sig på vad marknaden behöver. Ett exempel är deras första stora undersökning av kundnöjdhet.
– Vi har utvärderat resultaten och kan presentera de viktigaste förnyelserna som gjorts med utgångspunkt från er feedback. Vad vi än gör sätter vi största värde på att få direkt stöd från kunderna och stort genomslag på marknaden, säger Jean-François Bouveyron på Johnson Controls.
– Sedan Johnson Controls lanserade VARTA Professional, det nya sortimentet för marin och husbil/husvagn, kan den som letar efter bra förbrukningsbatterier alltid hitta en bra lösning. Dessutom har OPTIMA integrerats i programmet, så nu kan vi också uppfylla mer speciella krav. Vi har även gjort många serviceförbättringar, det kan till exempel vara vårt nya produktinformationsblad, en bättre sökfunktion för lastbilsbatterier och uppdateringen av TecDoc, där man nu kan hitta försäljningsargument och mer detaljerad teknisk information, säger Jean-François Bouveyron på Johnson Controls.

logo
Redaktionen