Produktnyheter

Promillemätare med bränslecellsteknologi

Fuel Cell FCA7000 är en enkel och funktionssäker promillemätare med bränslecellsteknologi. Bränslecellsteknologi används i de instrument som polis och andra myndigheter använder och som bygger på den absolut säkraste teknik som finns att uppbringa på marknaden idag. Den borde därför vara första valet för alla som önskar att mäta promille på ett tillförlitligt sätt.
Denna teknik har en rad fördelar jämfört med den avsevärt enklare halvledaretekniken som i värsta fall, hos en nykter person, kan ge utslag för parfym, hårspray, bensin eller naturliga ämnen i utandningsluften. Exakt mätning från 0,00 till 5,00 promille garanteras tack vare denna teknik som också möjliggör mätning med två decimaler. Resultatet visas på en LCD-skärm med bakgrundbelysning.
Bränslecellsteknologin var tidigare bara avsett för professionella användare som polis och offentliga myndigheter och priset var mycket högt. Tack vara en ny och billigare tillverkningsprocess kan den vanliga konsumenten nu få köpa en promillemätare med bränslecellsteknologi – CA7000 till en vettig pris.
CA7000 väger bara 70 gram utan batterier. Med sina små yttermått är denna promillemätare lätt att alltid ta med sig, så att man enkelt kan ta reda på om alkoholen efter gårdagens fest har gått ur kroppen.

logo
Redaktionen