Produktnyheter

Dräger Alkotest 3000

En liten och lättanvänd alkometer som erbjuder användaren en snabb och tillförlitlig analys av alkoholhalten i utandningsluften. Alko metern är mycket enkel att hantera och resultatet av ett utandningsprov presenteras snabbt. En knapptryckning och instrumentet är klart att ta emot utandningsprovet. Blås i munstycket och resultatet visas direkt i displayen. Med endast en knapp på instrumentet och information på svenska blir alkotestaren mycket enkel att använda!
Mer än 1.500 utandningsprov kan göras innan de två batterierna behöver bytas (AA batterier). Munstyckenas form gör att de inte kan monteras felaktigt. En distansdel på munstycket hindrar att testpersonens läppar vidrör instrumenthuset. Distansdelen gör också att munstycket enkelt kan snäppas loss från instrumentet.
Instrumentet levereras i ett praktiskt tygetui med munstycken och bruksanvisning. Tack vare det lilla formatet kan instrumentet även bäras i bröstfickan. Den ergonomiska utformningen gör att både höger- och vänsterhänta kan använda alkometern.
Radioteknik

logo
Redaktionen