Produktnyheter

Helautomatisk viskositetsmätare Krebs, Elcometer 2250

Karl Deutsch Nordiska AB i Västerås lanserar nu en helautomatisk viskositetsmätare för mätning i Krebs, gram eller Centipiose. Elcometer 2250 är en helt ny automatisk viskositetsmätare för färger, lacker, bindemedel och andra vätskor. Snabbt och pålitligt testresultat, idealisk för upprepade tester. Färgen eller vätskan som skall testat placeras på instrumentets stativ. Därefter börjar mäthuvudet att rotera,  sänks ned i vätskan, utför mätning och åker därefter automatiskt upp och presenterar resultatet i displayen. 
Nämnvärda nya funktioner:

  • Enkel och snabb mätning
  • Mäter i Kreb units (KU), gram (g) eller Centipiose (cP)
  • Noggrannhet ± 1% 
  • Resultatet kan skrivas där datum och tid för varje mätvärde anges
logo
Redaktionen