Blogg och filmer

Två nya navigationssystem från NAVIGON

NAVIGON utökar sin serie enheter med 5-tumsskärm med två nya modeller, NAVIGON 70 Easy och NAVIGON 70 Plus Live. Användare har nu ett val av fem modeller inom segmentet med stora skärmar.

 Toppfunktioner NAVIGON 70 Easy
• Aktiv körfältsassistent
• NAVIGON MyBest POI
• TMC
• NAVIGON MyRoutes
• Reality View Pro by NAVIGON

Enheten har alla funktioner som behövs för en säker färdvisning. ”Aktiv körfältsassistent” ger ytterligare säkerhet när trafikläget blir pressat då den visar en animation som talar om för föraren att det är dags att börja byta fil. Enheten erbjuder även funktioner som ”NAVIGON My Best POI”, ”NAVÍGON MyRoutes” och ”Reality View Pro”. Genom ”One Click Menu” kan användare se sina favorit POIs genom ett enkelt klick på skärmen. Detta ger också fördelen att skärmytan inte täcks av funktioner och information som sällan används eller behövs. Egna platser och destinationer kan också enkelt läggas till via importfunktionen i mjukvaran NAVIGON Fresh. Dessa kan struktureras i egna individuella grupper. Priset på NAVIGON 70 Easy är runt 1495 kronor inklusive moms.

Toppfunktioner NAVIGON 70 Plus Live
• NAVIGON Live Services: Google Local Search, Traffic Live, Mobila fartkameror Live, Vädret Live, Clever Parking Live
• Aktiv körfältsassistent
• Text-to-Speech
• NAVIGON MyBest POI
• NAVIGON MyRoutes
• POI Import

NAVIGON 70 Plus Live inkluderar alla funktioner från den enklare NAVIGON 70 Easy-enheten. Enheten är också den första utanför Premum-serien som erbjuder fem Live-tjänster under tolv månader. Dessa är ”Google Local Search”, ”Mobila fartkameror Live”, ”Vädret Live”, ”Clever Parking Live och den förbättrade realtidstjänsten ”Traffic Live”. Realtidstjänsten för trafikinformation, som ger information om hinder på motorvägar, inkluderar nu även information om mindre vägar. Den stora mängden funktioner gör enheten till en säker kompanjon för förare med höga krav. Förutom ”Aktiv körfältsassistent” har NAVIGON 70 Plus Live också funktionerna ”Reality View Pro” och ”Text-to-Speech och har ett cirkapris på 2495 kronor inklusive moms.