Nyhet

Goodyear flyttar huvudkontoret till centrala Stockholm

Goodyear Dunlop Nordic har flyttat huvudkontoret till nya och moderna lokaler på Södermalm i Stockholm. Det nya kontoret speglar verksamheten på ett bättre sätt i dagens och framtidens Goodyear Dunlop Nordic.
Flytten, från Saltsjö-Boo i Nacka till centrala Stockholm, ger huvudkontoret ökad tillgänglighet och intern effektivitet, då det totala resandet minskar. Det innebär att såväl den interna kommunikationen som kontakten med kunder och leverantörer blir smidigare och mer lättillgänglig, vilket tillsammans med bolagets miljöarbete har varit ett av de ledande motiven inför flytten. Goodyear Dunlop Nordic har dessutom haft möjlighet att anpassa de nya lokalerna efter de önskemål och krav som företaget haft för att utvecklas ytterligare.
– Att investera i ett nytt och modernt huvudkontor är en symbol för vår starka, positiva utveckling, men också ett sätt att minska vår påverkan på miljön. Vi vill visa för våra kunder och personal att vi är ett ledande och innovativt däckföretag. Det är även en satsning för att säkra den kompetens som finns hos oss idag samt attrahera ny spetskompetens i vårt fortsatta arbete för att stärka vår nordiska organisation, säger Eva Hallergren, Human Resource Director.
Goodyear Dunlop Nordic finns nu på nya lokaler på Rosenlundsgatan 50, Södermalm.

logo
Redaktionen