Produktnyheter

DuPont Refinish lanserar CC6600 Cromax Pro Star Clear

DuPont Refinish lanserar CC6600 Cromax Pro Star Clear – en optimal klarlack avsedd att användas över Cromax Pro baslack vid alla typer av reparationer. Med CC6600 Cromax Pro Star Clear kan verkstäder få strålande resultat tack vare fantastisk hållbarhet och glansbeständighet. Den nya klarlacken ökar också verkstadens produktivitet tack vare den enkla appliceringen och den korta torktiden.
Inge De Jonge som är utbildningschef för DuPont Refinish inom Europa, Mellanöstern och Afrika säger: ”CC6600 Cromax Pro Star Clear har utvecklats specifikt för att ingå i baslacksystemet Cromax Pro, men kan också användas över Cromax om så behövs. Med den här nya klarlacken sätter vi nya standarder för glans och hållbarhet tack vare den patenterade ”star” polymer teknologin från DuPont”.
CC6600 Cromax Pro Star Clear är en 2K-akrylkopolymerbaserad klarlack som bara behöver 1,5 skikt, men två skikt är också möjligt. Tack vare Varispeed Ultra erbjuder den nya klarlacken också mycket snabb torkning när den används för fläckreparationer på vertikala delar. Med alla dessa fördelar, och genom användning av AZ9100 Performance Agent blir CC6600 Cromax Pro Star Clear lackerarens förstahandsval.

logo
Redaktionen