Nyhet

Ny försäljningsdirektörför SSI Schäfer i Sverige

För att förstärka SSI Schäfer i Sverige startar Stefan Segerlund som ny Försäljningsdirektör hos SSI Schäfer Sverige den 1 Juni, 2011. Stefan har tidigare arbetat som Product Manager / Sales engineer vid Dynamic System i SSI Schäfer Schweiz.
Stefan har ansvar för försäljning av MHE i Sverige samt att han sköter den operativa styrningen av Malmokontoret.
Stefan ser fram emot att kunna utveckla den Svenska markanden och säger:
”Med en väldigt innehållsrik produktportfölj har SSI Schäfer möjligheten att tillfredsställa företags samtliga materialhanteringsbehov oavsett typ av gods, temperaturområde eller materialflöde. I hela Europa, samt även i Sverige, ser vi på SSI Schäfer en klar rörelse mot semi-automation samt full automatisering inom logistikbranchen, vilket aven kommer bli vårat fokus de nästkommande åren.

logo
Redaktionen