Produktnyheter

Tuffa telefoner för tuffa jobb

Söderberg & Haak går nu in i telefonbranschen och lanserar JCB Toughpones, mobiltelefoner som klarar den mest ovarsamma behandling som att tappas från höga höjder, köras över eller dränkas. Med andra ord telefoner som passar i tuffa miljöer, t ex lantbruk, skogsbruk och entreprenadverksamhet.
JCB Toughphones, som är utvecklade på uppdrag av JCB, kommer att säljas via Söderberg & Haaks återförsäljarnät och finns i tre modeller, Tradesman, Sitemaster­ och Pro Talk. Telefonerna är i princip okrossbara och helt damm och vattentäta och är alltså perfekta för riktigt tuffa miljöer. Trots att telefonerna är extrema i många avseenden, har priset dock inte skenat iväg.
För den minsta modellen behöver man endast betala strax under 1000 kronor.­ Sitemaster och Pro Talk levereras med en handdriven laddare som standard, vilket innebär att man alltid kan vara kontaktbar även om det är långt till närmaste eluttag.