Produktnyheter

Hemsidan som kan rädda liv – ditt och andras

Vet du att vi svenskar dricker mer alkohol idag än under de senaste 100 åren och att alkohol är inblandat i en fjärdedel av dödsfallen i trafiken? Eller att 70 procent av all sprit vi sätter i oss konsumeras under helgerna? Känner du till att många av de rattfyllerister som tas av polisen åker fast dagen efter sedan de tagit plats bakom ratten i tron att all sprit försvunnit ur kroppen?
Allt detta och mycket, mycket mer därtill, fakta om olika typer av alkoholpromillemätare, hur prov tas, varför det är så viktigt att du blåser på rätt sätt eller varför du aldrig kan känna var gränsen går, finner du på den nya sajten www.promilletestare.se.
Där kan du också hitta – och beställa – en alkoholpromillemätare av säkraste slag, konstruerad enligt samma mall som de instrument polis och andra myndigheter använder. Ett bra sätt att vara på den säkra sidan efter sommarens festligheter.
FCA7000 är beteckningen på denna lilla, men otroligt säkra och behändiga, ”livräddare” som, tack vare nya tillverkningsmetoder, nu finns tillgänglig även för privatpersoner till ett vettigt pris.Knappa in http://www.promilletestare.se/ eller slå en signal för mer information.
Rekommenderat cirkapris är 1295: – kronor inkl. moms.

logo
Redaktionen