Produktnyheter

Zero S utsedd till 2011 ”E-bike of the Year”

Zero Motorcyklar tillkännagav nyligen att deras elektriska motorcykel Zero S fått det prestigefyllda priset ”e-Bike of the Year” på ”Europe’s Clean Week” 2020. Under det fyra dagar långa evenemanget utvärderade en panel på 13 ledande europeiska motorcykeljournalister motorcyklar från hela världen. Slutligen blev Zero S utsedd till ”top honors” och blev den första elektriska motorcykeln att vinna den nyligen inrättade kategorin. Kallad för ”det ekologiska hjärtat av europeisk mobilitet” så har Clean Week 2020 blivit en årlig tillställning som demonstrerar avancemang i elektrisk och hybridfordonsteknologi.
Teamet från Zero har jobbat otroligt hårt för att utveckla elektriska motorcyklar med tillräcklig prestanda och kvalitet som samtidigt kan ge mc-föraren en fullvärdig körupplevelse. Vi är mycket stolta över att ha blivit uppmärksammade som vinnare av Clean Week 2020:s journalister, säger Scot Harden, vice president för den globala marknaden på Zero Motorcyklar. ”Det här priset sprider ljus över nyskapandet och glädjen som Zero Motorcyklar ger sina ägare runt om i världen.
Den andra årliga ”Clean Week 2020” hölls på Circuit Zolder där en variation av elektriska fordon kunde testköras och utvärderas av journalister och konsumenter. På förra årets sista evenemang låg fokus på bilsidan. Efter att ha noterat ett växande intresse för tvåhjuliga elektriska fordon la arrangörerna till kategorier för elektriska motorcyklar till 2011 års evenemang. Zero Motorcyklar har tagit nästa steg in i motorcykelns evolution och representerar den ultimata elektriska motorcykelteknologin. Ej belastade av konventionellt tänkande om hur man designar, producerar och säljer elektriska motorcyklar är deras mål att väcka uppmärksamhet och revolutionera sin bransch genom att kombinera de bästa aspekterna av den traditionella motorcykeln med dagens mest avancerade teknologi.

logo
Redaktionen