Produktnyheter

Ny spärrhylsnyckeluppsättning

Denna nya uppsättning med 31 delar bygger på R2NANO-konceptet och gör att du har alla lösningar till hands för de vanligaste åtgärderna när det gäller fordonsunderhåll. Facom söker alltid efter optimala lösningar för användare och lanserar nu en ultrakompakt uppsättning med en ny högpresterande spärrhylsnyckel och ett urval mejselbits, i den enda uppsättningen från Facom som inkluderar alla Torx- och sexkantsbits.
En ny, ultrakompakt spärrhylsnyckel
I denna uppsättning erbjuder Facom en ny spärrhylsnyckel som gör det möjligt att dra åt skruvar i så gott som oåtkomliga och svårarbetade utrymmen eller utrymmen med begränsad höjd.
Den mest kompakta spärrhylsnyckeln på marknaden
Den nya ¼’’ spärrhylsnyckeln från Facom slår rekord när det gäller kompakthet: -35 % i diameter och -52 % i höjd jämfört med en klassisk spärrhylsnyckel + hylsa. Med denna spärrhylsnyckel kan man föra in mejselbitsen i mekanismen och halvera höjden jämfört med en spärrhylsnyckel av standardtyp.
Bekväm att använda och med en mycket högpresterande mekanism
Den nya spärrhylsnyckeln från Facom har ett räfflat huvud för snabb användning (6° returvinkel) och en klämma som håller fast bitsen. Den är utrustad med en 100 mm förlängning som ger samma åtkomlighet som en nyckel av hantyp, med extra tidsvinst, och som mångdubblar åtdragningslösningarna.
Leden mellan skaft och handtag är sammanhängande, vilket ökar komforten. Tack vare en ECR-adapter som ingår i uppsättningen är spärrhylsnyckeln kompatibel med alla tappar på marknaden.
Spärrhylsnyckeln tål 100 Nm, ett värde som är högre än bitsstyrkan.
En komplett, kompakt och praktisk uppsättning
Den nya ¼’’ spärrhylsnyckeln från Facom levereras i en komplett, praktisk och extremt kompakt ask (asken är inte större än en mobiltelefon) som man kan ha i fickan eller enkelt stuva ner i en verktygslåda.
Uppsättningen innehåller 28 ¼’’ bits för sex olika mönster, inklusive Torx (storlek 6-40) och sexkant (storlek 1,5-8 mm) -nycklar, 1 100 mm förlängning och en adapter för alla ¼’’ hylsor.
Denna uppsättning möjliggör tidsvinster i vardagen tack vare snabbt val, enkel greppning av verktyg samt att bits och förlängning stannar kvar i asken om man skulle råka välta den.
Dessutom är denna ultrapraktiska uppsättning mycket tålig mot de lösningsmedel som finns i verkstäder och den tål att tappas i golvet. Asken har också ett robust stängningssystem (metallås och gångjärnssprint), ett okrossbart, styvt hölje av två material och glidsäkra fötter.

logo
Redaktionen