Produktnyheter

Full koll direkt i din dator eller i iPhone/iPad


Har du full koll på var dina fordon befinner sig? Är du säker på att du uppfyller alla lagkrav för kopiering och arkivering av färdskrivardata? Tycker du det är svårt att ge dina kunder exakta leveransbesked? Nu finns ett färdigt paket för fordonspositionering kombinerat med fjärrnedladdning av färdskrivardata. Detta gör det möjligt för dig att få full kontroll på fordonen, ge bättre service till dina kunder och administrera dina fordon direkt på din dator eller i din iPhone/iPad.
Fordonspositionerning är ett steg mot bättre produktivitet och effektivare hantering men framförallt ger det nöjdare kunder.
Genom att du kan följa aktuell position, sträckor och status på dina fordon direkt på din dator eller i din iPhone/iPad kan du erbjuda dina kunder exakt information om var godset befinner sig samt uppgifter om exakt leveranstid. Det blir lättare med spontana upphämtningar av ytterligare gods längs med den aktuella färdvägen samt att optimera framtida planering av resväg genom att använda fordonshistorik för analys och jämförelse av tidigare resvägar.
Genom att se förarnas körtid i realtid kan du enkelt skicka rätt förare till rätt uppdrag utan att oroa dig för körtidsöverträdelser.
Flexibelt och säkert
Med nya färdskrivaren + DLD behövs inga manuella nedladdningar från färdskrivaren. DLD är en trådlös lösning för överföring av massminne och förarkortsdata, från fordonet till kontoret. Det gör att det blir lättare att följa lagen för lagring av data tack vare att datanedladdningen är intervallstyrd och automatisk.
Det går självklart att administrera fordonsdata var som helst ifrån, flexibelt och säkert.

logo
Redaktionen