Produktnyheter

Världens första App för extraljus

HELLAS provhytt har nu flyttat in i mobilen! Med den nya appen fotograferar du ditt fordon med mobilen. Därefter kan du smidigt prova hur olika extraljus passar, oavsett om du har en lastvagn eller personbil. Apparna som finns för både iPhone och Android är gratis och laddas hem via http://www.hella.se/Provhytten/. Appen för iPhone kan laddas hem redan nu och Android-appen lanseras vecka 36.
Det är precis lika kul och enkelt som det låter:
1. Ladda hem ”Appen”
2. Välj provhytt; personbil eller lastvagn
3. Fotografera ditt fordon framifrån enligt instruktionerna i ”Appen”.
4. Välj extraljus genom att svepa med fingret över skärmen – KLART!
Sedan kan du välja att spara till bilder, dela på Facebook eller hitta närmaste återförsäljare. Naturligtvis kan du läsa mer om extraljusen, se hur stora eller små de är eller bara titta runt på sortimentet.
– Det känns väldigt bra att det nu, på ett enkelt och smidigt sätt går att se hur Hellas extraljus ser ut på just det fordon som det faktiskt ska monteras på. Att vi dessutom kan erbjuda detta för lastvagnar, något som vi inte kunde med den gamla webb-baserade provhytten, är vi speciellt glada över, berättar Helena Torstenson, på Hella-avdelningen inom KG Knutsson AB.

logo
Redaktionen