Nyhet

Din Bil förvärvar Svenska Bils plåt- och lackverksamhet

John Winell, VD för Din Bil-gruppen.


Tack vare en stadigt ökande volymtillväxt kommer Din Bil att förvärva Svenska Bils plåt- och lackanläggning i Slagsta strax söder om Stockholm.
Plåt och lackservice kommer därmed att erbjudas till samtliga varumärken som representeras av Din Bil-gruppen.
– I och med köpet av Svenska Bils välskötta plåt- och lackverksamhet, kan vi minska ledtiderna och på så vis öka kundnöjdheten. Det är en investering som kommer att gynna både våra kunder och oss, säger John Winell, VD för Din Bil-gruppen.
Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Företaget har 36 försäljningsställen och cirka 1 400 anställda. Försäljningen uppgår till cirka 40 000 bilar per år och omsättningen är cirka 8 miljarder kronor per år.

logo
Redaktionen