Film

Sveriges största Limousine [Film]


LimoEurope ger er Sveriges största limousine någonsin! BigLimo är det mest extrema fordon som någonsin blivit godkänt för svensk trafik. BigLimo är byggd på Hummer H2 av Empire Coachworks i USA och har plats för hela 18 passagerare i två parallella soffor.
 
Många var de som var tveksamma till projektet att låta bygga en limousine för 18 passagerare efter svenska yrkestrafikregler. Inte många trodde att den någonsin skulle kunna bussregistreras i Sverige. Den 1 september i år var allt klart och jättelimousinen fick den passande registreringsskylten BIGLIMO.
Limousinen finns nu till försäljning till priset 2.750.000 kronor. Visst är det en slant men inte fullt så mycket som Discovery Channel gav sken av när just limousinen, innan leveransen till Sverige, var med i programmet ”World’s most expensive rides”.
Då limousinen har plats för mer än dubbelt så många personer som någon annan limousine på marknaden, är den det enda alternativet för möhippor/svensexor och andra högtider där fler än 8 personer vill åka i samma limousine. 
Detta finns i BigLimo Hummer H2 Limousine:

 • Galvaniserade sidopaneler, tak och golv
 • Kraftig krockupptagningsförstärkning
 • Ortopediska soffor     
 • Dual Turbo Air Master luftsystem
 • Fullständig fiberoptik i passagerarutrymmet
 • Högupplösta LCD-skärmar    
 • Bar fullutrustad med glas 
 • Discoljus i innertak och innergolv
 • Taklucka Datakonstruerad fjädring
 • Patentskyddad vibrationsdämpande tvärbalk Ortopediska soffor
 • LimoTouch elsystem    
 • Förlängda och förhöjda bakdörrar
 • Högklassigt ljudsystem DVD, CD, USB, MP3 Högupplösta LCD-skärmar     
 • Operaljus
 • Lasershow
 • Skräddarsydda golvmattor
 • Rökmaskin

Mer bilder och information finns på http://www.limoeurope.com/biglimo/

logo
Redaktionen