Film

Tjuvkiva på nya Honda Civic [Film]

Nu släpps den första omaskerade bilden av nya Honda Civic. Som en del av Civics nya design, har bakpartiet försetts med ett kombinationsljus som även fungerar som spoiler. Ett exempel på hur nya Honda Civic har förfinats, är spoilerns aerodynamiska utformning som styr luften över bilen och längs med dess sidor.
Nästan samtliga komponenter i karossen har optimerats, med fokus på åkkomfort och köregenskaper, interiörens kvalitet och minskade CO2-utsläpp, utan att kompromissa den klassledande kupén och bagageutrymmets flexibilitet.
Honda Civic visas på Frankfurt Motor Show i september och har utvecklats speciellt för den europeiska marknaden. Bilen kommer uteslutande som en femdörrars halvkombi i C-segmentet och når Europas bilhallar i början av 2012.
Ytterligare en av Hondas höjdpunkter på Frankfurtmässan är uppdateringen av 2012 års modell av Honda Insight (mer information kommer). Även modellerna CR-Z, CR-V, Jazz och Accord, samt ett urval av de senaste motorcyklarna och Power-produkterna ställs ut på mässan.
Dessutom gestaltas Hondas syn på framtiden genom de elektriska fordonen, EV koncept och EV-Neo, samt bränslecellsbilen FCX Clarity och en plattform för plug-in-hybridfordon.