Nyhet

Malte Månson ny distributör av Banner batterier i Sverige

Sveriges största återförsäljare av Bosch batterier utökar från september sitt produktsortiment med en ny produktlinje av start- och förbrukningsbatterier från österrikiska batteritillverkaren Banner.
– Banners program breddar Malte Månsons nuvarande sortiment och ger kunderna en större valmöjlighet! Även när det gäller tillbehör kommer kunderna att märka en klar förbättring. Självklart hoppas vi att detta skall stärka våra kunders möjligheter på den svenska marknaden, säger Sven-Åke Ohlsson, försäljningsansvarig batterier på Malte Månson AB.
Banner Batterier firar 75 år under 2012 och är Österrikes enda tillverkare av bly-ackumulatorer. Fabriken ligger i Leonding, i utkanten av Linz. Banner tillverkade 4,0 miljoner batterier under affärsåret 2010/2011 (01.04.2010-31.03.2011) och hade en omsättning av 225 miljoner Euro under samma period.
– Vi på Banner är mycket glada över att Malte Månson väljer att utöka sitt sortiment med Banners sortiment av batterier, något som kommer att utveckla Malte Månsons batteriförsäljning ytterligare, säger Morgan Manfjärd, försäljningsansvarig på Banner Batterier för den Svenska marknaden.

logo
Redaktionen