Nyhet

Tillgången på automatlådor till SAAB för eftermarknaden

Ingen SAAB-ägare behöver oroa sig för att det inte ska finnas en utbytesenhet till bilen om automatlådan går sönder. Stenungsundsföretaget STS AB garanterar leveranser till SAAB Parts och därmed tillgången på automatlådor för reservdelsbruk.
Om en situation skulle uppstå där SAAB Parts själva får problem och inte kan leverera ut produkterna, då står vår egen försäljningsorganisation redo att leverera direkt till verkstä¬derna.
– Vi har haft SAAB som kunder sedan tidigt 70-tal och det känns viktigt för oss att bistå dem i den problematiska situation de befinner sig. Skulle det värsta inträffa känner vi dessutom ett stort ansvar för alla SAAB-ägare och kommer att tillhandahålla produkterna genom vår egen försäljningsorganisation så länge det finns efterfrågan, säger Ola Stålebo, vd.