Blogg och filmer

Hotta upp företagets VW T5

Nya BLACK & CHROME, modellanpassade stylingtillbehör för VW T5, är en hel serie harmoniserande tillbehör som gör VW T5 snyggare­ och säkrare. Konceptet är idealiskt för både handlare som vill öka värdet på VW T5 i lager eller för ägare av VW T5 som vill förvandla sitt fordon till något alldeles extra.
Även om det nya konceptet är helt fantastiskt på svarta fordon så sticker det ut och gör stor skillnad även på fordon av annan färg. I konceptet ingår rostfria brush-guards, dekalkit i krom och specialdesignade 20”-fälgar.
Väljer man att utrusta bilen från nos til bak monterar man allt ifrån rostfria Cobra Cityguard med integrerad LED-belysning för dagsljusförhållanden fram, specialfälgarna, till det bakre stötfångarskyddet. Cobra Cityguard med LED-belysning tillsammans med grillen i rostfritt stål ger en rejäl förhöjning av utseendet och belysningen bidrar till ökad säkerhet genom att fordonet syns bättre i trafiken.
Till fordonets sidor finns dekordekaler i krom-plast och fotsteg som gör det enklare att kliva i och ur fordonet. Fotstegen finns även med LED-belysning som tänds när man öppnar en dörr. Denna bidrar till utseendet och förenklar i och urstigning i mörker och med lågprofildäck på fälgarna kan hela fordonet bli som mest 30 mm lägre. Självklart finns det ett logo-kit för BLACK & CHROME som man monterar interiört för att fullända utseendet.
Produkterna från Cobra finns för leverans från Truckparts AB och återförsäljare.