Produktnyheter

Uppdaterad siktskopa från Andersen Contractor

Andersen Contractor AB introducerar nu en uppdaterad version av den effektiva snurrande siktskopan med det stora användningsområdet.
Tack vare en helt ny hydraulik klarar skopan BVR e av både standardrotation och speedrotation. Siktskopans rotationshastighet är variabel mellan 18 och 35 varv per minut. Därmed blir siktningen av olika typer och storlekar av material ännu effektivare än tidigare.
Den är väl anpassad för att sortera olika slags restmaterial, hantera stenblandad jord, separera fyllnadsmaterial, täcka rör i rörgravar och mycket annat. Med olika siktsåll kan siktningen anpassas till just den applikation och separeringsstorlek som önskas. Siktsållen finns i utföranden av standardstål och även med Hardox för de riktigt tunga applikationerna.
De nya BVR e finns i fyra storlekar som passar bärarmaskiner mellan 13 och 40 ton. Till minigrävare och maskiner mellan tre och tolv ton finns BVR i tre modeller med 18 till 24 varvs rotation.

logo
Redaktionen