Produktnyheter

Grundfärger för kommersiella fordon och släpvagnar

DuPont Refinish lanserar två nya utbud av non-sanding-grundfärger, P731-P737 och P721-P727, som blir ett tillägg till varumärkets existerande utbud av slipande grundfärger – P702 och P706.
Non-sanding-grundfärgerna P731 i vitt och P737 i svart är de perfekta grundfärgerna för alla vattenburna baslack från DuPont och Imron Fleet Line topplack. De utgör en del av ValueShade-konceptet och kan blandas i olika proportioner för att skapa ytterligare fem gråa nyanser. Dessa VOC-godkända, tvåkomponents-, och kromatfria grundfärger kan användas för reparationer av olika storlekar. De nya grundfärgerna är specifikt framtagna för effektiv vått-i-vått-applicering på kommersiella fordon och släpvagnar.
Non-sanding-grundfärgerna P721 och P727 har identiska egenskaper och utgör en del av ValueShade-konceptet men har utformats för användning under lösningsmedelsbaserade baslacker. De kan även appliceras under Imron Fleet Line topplack.
Linda Van Calster, marknadsföringskommunikationschef EMEA, DuPont Refinish, säger, “Non-sanding-grundfärgerna P721- P727 och P731-P737 ger våra lackningsverkstäder maximal mångsidighet. Dessa non-sanding-grundfärger kan användas för olika applikationer i olika temperaturförhållanden vilket hjälper lackerare att blir mer flexibla och spara tid, oavsett om de senare använder ett vattenbaserat eller lösningsmedelsbaserad baslack eller ett lösningsmedelsbaserat topplack.”
www.dupontrefinish.se

logo
Redaktionen