Nyhet

Mitsubishi expanderar i Stockholm

Mitsubishi förstärker återförsäljarnätet genom att utöka samarbetet med Svenska Bil. Eftersom försäljningen gått över förväntan i deras anläggning söder om Stockholm börjar Svenska Bil nu även sälja Mitsubishi i sin anläggning i Akalla, norr om Stockholm. Premiären äger rum på lördag den första oktober. Därmed har Mitsubishi nu totalt fem återförsäljare i Stockholms­regionen.
– Vi utökar vår satsning på Mitsubishi genom att öppna en av Sveriges största och modernaste Mitsubishi-utställningar i Akalla, strax norr om Stockholm. Det breda modellprogrammet, med både privat- och tjänstebilar, kompletterar vårt sortiment och Mitsubishis ledande position på elbilsmarknaden är en stor fördel i dagens hårda konkurrens. Vi fördjupar samarbetet med Mitsubishi tack vare ökade marknadsandelar och ett stort intresse för deras bilar. Något som vi också har varit med och bidragit till sedan samarbetet inleddes för två år sedan i vår anläggning i Smista, söder om Stockholm, säger Magnus Roslund, Försäljningschef för Mitsubishi på Svenska Bil.
På lördag den första oktober öppnar Svenska Bil i Akalla portarna för alla Mitsubishi-spekulanter. Hela helgen firas med specialerbjudanden på utvalda Mitsubishi-bilar.
– Utvidgningen av vårt återförsäljarnät till Akalla är ytterligare ett steg i vår expansion i norra Storstockholm. Tillsammans med Svenska Bil ska Mitsubishi ta ytterligare marknadsandelar i Stockholm, säger Martin Åhrbom, Chef för Återförsäljarutveckling på Mitsubishi Motors Sverige.
Mitsubishi har sedan tidigare fyra andra återförsäljare i Stockholm: Mitsubishi Center Stockholm i Vällingby, Dahlbacka Bil i Saltsjö-Boo, Länna Bilcenter i Skogås och Svenska Bil i Smista.