Produktnyheter

Trico lanserar en OE-serie av hybridblad

Trico lanserar en OE serie av hybridblad som är populär originalutrustning på många japanska, koreanska & europeiska bilmärken. Bilmodeller med hybridblad ökar hela tiden och är nu originalmonterade på bl.a. Hyundai i40, Saab 9-5, Opel Insignia, Toyota Auris, Mazda 6, Lexus RX450h, Subaru Legacy, Toyota Prius m.fl.
Vad är ett hybridblad?
Trico Fit Hybridblad är en crossover teknik som erbjuder överlägsna torkegenskaper från Neoform med extra skydd och styling av ett konventionellt torkarblad.
Denna typ av blad är särskilt lämpade för stora infallsvinklars variationer på vindrutan och den turbinformade polymerspoilern maximerar höga hastigheters vindlyftprestanda med låg ljudnivå. Med en torkarstruktur som motstår snö och is igensättning gör det till ett utmärkt val för alla väderprestanda.
Trico Fit Hybridblad är gjord av ett naturgummi med flourpolymer-behandlat skydd som är inbundet i torkarelementet, vilket minskar friktionen och bidrar till en mjukare, tystare torkning och längre livslängd.
Fördelar & Egenskaper

  • Exklusivt naturgummi med flourpolymer skydd
  • Hållfast polymerspoiler med turbindesign skyddar bladet
  • Konstruerad för att överensstämma med dagens mycket böjda vindrutor
  • Struktur motstår snö och is igensättning
  • Passar även som Retrofit för konventionella blad

www.ferdfelt.se

logo
Redaktionen