Kortnyheter

Swecon säljer reservdelar via internet

I slutet av oktober öppnar Swecon upp sin nya butik på nätet. Det är ”Swecon­butiken Online” som drar igång med enkel och smidig beställning av reservdelar­ till Volvo anläggningsmaskiner.
–  Det har länge funnits önskemål att våra kunder ska kunna handla reserv­delar på nätet. Nu har vi en e-handelslösning på plats som ska kunna ge kunderna­ vad de efterfrågat; enkel tillgång till reservdelar via internet, säger Mikael Strand, servicemarknadschef för Swecon i Sverige.
Swecons reservdelsbutik är ett lösenordsskyddat system där man som kund kan söka reservdelar i Volvos webbaserade reservdelskataloger, med upp­daterad tillgänglighet och priser. Reservdelarna kan avhämtas hos Swecon,­ hos företagets kontraktsverkstäder eller levereras till kunden direkt mot faktura­ eller kortbetalning.
–  Under sommaren har cirka 15 pilotkunder använt butiken på nätet.­ Lösningen­ har visat sig vara stabil, och vi är nu redo att lansera Sveriges största nätbutik för Volvo reservdelar till Swecons anläggningsmaskins­kunder, avslutar Mikael Strand.