Produktnyheter

Kraftig skruvnyckeln

Facom lanserar nu en extra kraftfull mutterdragare med en motor som är gjuten i ett block, vilket möjliggör maximalt lossningsmoment. Den här mutterdragaren uppfyller de professionella kraven inom fordonssektorn, i synnerhet för arbetsmoment som kräver högt vridmoment inom fordonsmotorer, samt tunga vikter.
30 % kraftigare än andra skruvnycklar på marknaden
Med ett vridmoment på upp till 1.700 Nm är den här skruvnyckeln upp till 30 procent starkare än andra pneumatiska mutterdragare på marknaden. Prestandaökningen har blivit möjlig tack vare en helt ny motor som är gjuten i ett stycke samt en hammare som också minskar vibrationerna.
Den nya konstruktionen har givit ett mycket tillförlitligt verktyg där avtryckare, riktningsväljare och vridmoment integrerats i samma detalj. Konstruktionen kräver mindre underhåll och har längre livslängd.
Den nya skruvnyckeln har tre åtdragningsmoment och en maximal inställning för lossdragning som inte påverkas av det inställda åtdragningsmomentet.
En stabil och ergonomisk skruvnyckel
Den nya Facom-skruvnyckeln har mycket högt vridmoment i förhållande till sin vikt. Väskan och höljet är utförda i titan som är både stabilt och lätt.
Den nya produkten har utvecklats för att ge yrkespersoner så hög komfort och precision som möjligt under arbetet: fjäderbelastat reglage, handtag som inte glider, riktningsväljare med enhandsmanövrering, 360° roterande luftinlopp samt glidskydd och tippskydd på arbetsytan.
Den nya mutterdragaren från Facom är både lätt och kompakt och passar arbete i alla slags miljöer.