Produktnyheter

DuPont Refinish uppgraderar sina surfacers

Den ständigt höga efterfrågan på svarta och vita bilkulörer har lett till att DuPont Refinish har uppgraderat sina högproduktiva VOC-godkända surfacers. Deras High Productive Surfacers 1051R och 1057R – en vit och en svart – kan blandas i olika blandingsförhållanden för att ge ytterligare fem grå nyanser. Dessa sju nyanser innefattar DuPonts patenterade ValueShade-koncept, som associerar varje topplackskulör med en av nyanserna, så att täckningen optimeras samtidigt som lackförbrukningen sänks.
Dirk Weymiens, produktchef och teknisk supportchef hos DuPont Refinish EMEA, säger, ”vi såg att det fanns efterfrågan på marknaden och har vidtagit snabba åtgärder för att uppfylla behoven. Våra verkstäder är nu fullt utrustade med ValueShade och med dessa surfacers är alla de sju grå nyanserna tillgängliga. Precis som alla produkter från DuPont Refinish kommer dessa säkerligen också att medföra högre produktivitet i verkstaden”.
Deras nya High Productive Surfacers 1051R och 1057R är tvåkomponents, high solid surfacers som har två möjliga applikationsmetoder – maxi filler och sanding surfacer. De är snabba att applicera, flyter ut fint och lätta att slipa – även efter en timmes lufttorkning. 1051R och 1057R kan överlackeras med alla topplacker från DuPont Refinish.
Weymiens säger, ”genom att ersätta 1052R och 1056R med High Productive Surfacers 1051R och 1057R har vi visat dynamiken som finns inom DuPont Refinish genom att snabbt reagera på ett uppenbart marknadsbehov.”

logo
Redaktionen