Kortnyheter

CASE Construction Equipment får ny generalagent i Sverige

CASE Construction Equipment har utsett en ny generalagent för den svenska marknaden. Valet blev Maskinia AB med dotterbolaget Swecase AB.
– Swecase AB kommer att bli ett dotterbolag till Maskinia och vi ser stora synergier med att ha två märken i företaget med delvis separata organisationer säger Bo Holmquist, VD Maskinia.
Maskinia AB kommer att satsa stort på att bygga en ledande service-, reservdels- och säljorganisation för CASE i Sverige. Maskinias kontor i södra Sverige kommer att kompletteras av NTC i Sundsvall för norra Sverige samt Leif Nilsson Entreprenad i Värmland. Diskussioner pågår med ett antal möjliga säljare och serviceverkstäder och det är möjligt att Maskinia nu kommer öppna ytterligare kontor. Målet är att skapa en komplett organisation från norr till söder för att bilda det nya ”Caseteamet”.
Framtidsvisioner finns det gott om men ett konkret mål för Swecase är att inom en femårsperiod ha minst 10 procent marknadsandel på den svenska entreprenadmaskinmarknaden
Maskinia kommer att bjuda in till pressträff under december 2011 för presentation och visning av produkter och den nya organisationen.