Produktnyheter

Pulsar – Effektivare än varningstriangel

Pulsar – Starkt varningsljus med magnetfäste. Pulsar varningsljus är uppladdningsbara och används för markering av fasta eller flyttbara objekt. Vill du ha något som är effektivare än en vanlig varningstriangel, välj Pulsar. Utformade för varning. De mobila varningsljusen är speciellt designade för trafikkontroller, markering av olycksplatser och hinder.
De är stötsäkra och vattentäta ned till tio meter. Med den robusta konstruktionen tål de stötar och mekanisk påverkan. Inbyggda kraftiga magneter gör att de enkelt kan fästas vid till exempel fordon, lyktstolpar, vägräcken eller liknande metallytor.
Varningsljusen laddas direkt i förvaringsväskan som ansluts till 230V eller 12/24V. LED-indikatorn i väskan talar om laddningsstatus. Pulsar levereras med både en 230V och en 12/24V laddare för fordonsladdning.
Teknisk specifikation:

  • 9 st signallägen t.ex. roterande, blixt och SOS
  • Stötsäker och vattentät ner till 10 meters djup
  • Finns i rött, blått eller gult.

Ett set består av sex varningsljus och en väska med laddare för 230V och 12/24V.
Läs mer: http://www.malux.se/se/uploads/Signalutrustning_pulsar.pdf

logo
Redaktionen