Produktnyheter

Håll kylan ute med Snickers

Nu lanserar Snickers Workwear en soft shell-jacka och en fleecejacka i Windstopper-tyg. Materialet­ står emot kyla och är vindtätt. Det har också en andningsförmåga som håller kroppen torr under tuffa arbetsdagar.
Windstoppers tre delade material låter inte vind eller kyla tränga in och har ett innerlager som regleras­ efter kroppstemperaturen. För ytterligare komfort kan användaren reglera temperaturen genom­ en klimatregleringsfunktion i midjan.
Jackorna har en ergonomisk skärning som gör det enkelt att jobba obehindrat och ett mjukt micro­fleecefoder som ger skön värme. Andra detaljer är lättåtkomliga fickor och fack för mobilen.
Soft shell-jackan har extra förstärkning på fickor, armar och på fållen ner till i cordura-material för att klara­ hårt slitage. Fleecejackan ger extra värme och har en integrerad huva för optimalt skydd.
Shell-jackan finns i storlekarna XS till XXXL och i färgerna svart, chiliröd/svart, olivgrön/svart och stålgrå. 
Windstopper Fleecejacka finns i storlekarna XS till XXXL och i färgerna svart, chiliröd, olivgrön och stålgrå.

logo
Redaktionen