Produktnyheter

Nya Opel Combo i flera versioner

Nya Opel Combo Skåp finns tillgänglig i flera versioner och är både pratisk och effektiv. Den är speciellt­ lämpad för godstransporter och som yrkesbil. Den är tillgänglig med två axelavstånd och två takhöjder, som skåp med eller utan rutor.
För att optimera tillgängligheten till lasten beroende på transportbehov kan kunder välja­ mellan­ asymmetriska bakdörrar, baklucka och mellan en eller två sidoskjutdörrar. På vissa skåpversioner kan en lucka i taket bak väljas som tillval, en så kallad ”girafflucka”, för att möjligöra transport av långa föremål, till exempel en stege.
Motorprogrammet uppfyller de mest skiftande behov och innehåller fyra dieselmotorer,­ en bensin- och en CNG-motor, alla mellan 66kW/90 hk och 99kW/135 hk. Alla versioner, förutom­ CNG-modellen är tillgängliga, med Start/Stop-teknologin som är bränsleeffektiv och minskar CO2 -utsläppen. Driftskostnaderna är också minskade med hjälp av långa serviceintervaller.­