Produktnyheter

Laddad för ljustyrka i maxat format

En styrka av ljus som lyser upp din väg upp till 600m. Med X21-R, där R står för laddbart är du redo för bra starkt ljus upp till 7 timmar. Den laddbara lampan har ett praktiskt väggfäste och är fullt laddad efter 4 timmar. Med sin möjlighet av 8 olika ljusfunktioner kan du själv ställa in de ljusprogram som passar just dina behov.
De tre funktionerna är Professionell, Enkel och Försvar. Vid funktionen professionell kan du med ett enkelt knapptryck navigera dig fram bland de 6 olika lägena. I funktionen Enkelt jobbar du mellan fullt ljus och steglös dimmer och vid funktion försvar går lampan från fullt sken till strobe på andra trycket.
Lampan ger dig alltid Boost-läge om knappen bara hålls inne utan att sättas på fast läge.
Med sina 7 ultra starka dioder med individuella linser avger lampan ett helt runt homogent ljus.
2 energi lägen. Det olika energi lägena ger olika brinntid/laddning. Vid konstant fullt sken lyser lampan under ca 3,5 timmar med 1600 lumen, vid energisparläge är brinntiden ca 7 timmar och 300 lumen.
Ca pris inkl. moms 6 390:-
www.swtab.se

logo
Redaktionen