Produktnyheter

Backspegel med inbyggd handsfree

Spegel spegel i taket där…Jodå, denna backspegel både visar och talar om vem som ringer. VOSSOR Business Bluetooth handsfreesats sätts fast på bilens ordinarie backspegel med inbyggda byglar och medföljande band.
Den har inbyggd mikrofon och högtalare, så det är bara att synkronisera den med en bluetooth mobiltelefon och sen börja ringa och ta emot samtal på ett enkelt och trafiksäkert sätt. Namnet på den som ringer läses upp (på engelska) och visas dessutom på den bakgrundsbelysta LCD displayen mitt i spegeln.
Den inbyggda telefonboken har plats för 600 kontakter, och det inbyggda batteriet ger en taltid på upp till 25 timmar och passningstid upp till 500 timmar. Spegelns bredd är 280 mm och höjden är 94 mm. Instruktionsbok på bl.a. svenska ingår, liksom en nästan 4 meter lång laddkabel för USB eller
12 volts uttag.
Vossor Business har kommit till NDF:s återförsäljare, och med tanke på alla diskussioner om lag på handsfree kan denna vara att tänka på i julklappstider.
Rek pris: 1595:- inkl moms.

logo
Redaktionen