Produktnyheter

Ny ficklampa från Led Lenser

Led Lensers nyaste flaggskepp heter M14. Denna ficklampa kan det mesta som man önskar. Det starka skenet på 225 lumen och en bred ljuskägla från den stora reflektorn, eller svagare ljus då lampan är dimmad. Laddad med 4 st alkaliska AA batterier kan den hålla ljuset i upp till 95 timmar. Du väljer själv ljusstyrka och funktioner. Du kan blanda mellan Boost, Power och Low power eller ställa in ett ljusprogram som passar just dina behov. Vid fara finns det möjlighet till både morse och strobeljus.
Egenskaper:
2 ljuslägen, 3 ljusprogram och 8 ljusfunktioner
Effekt: 225 lumen.
Batterier: 4 st AA
Brinntid: upp till 95 timmar
Mått: Längd 162 mm.
Vikt inkl batterier: 364 gr
Övrigt: Levereras med batterier och bältesclip
Ca pris inkl. moms 1.099:-
www.swtab.se

logo
Redaktionen