Produktnyheter

Hella lyser upp mörka vägar med nya extraljus

De befintliga Comet FF 100-, FF 200- och FF 300-modellerna får nu sällskap av de lite större Comet FF 450, FF 500 och FF 550 med modern design och klarglasoptik.
De nya extraljusen har anpassats till modern fordonsdesign och finns i tre olika format: fyrkantig, oval och klassisk rund. Med hög kvalitet i materiel och komponenter samt den senaste halogen-tekniken med friform-reflektorer garanteras en lång livslängd. Trots det lilla formatet ger Comet-serien ett förvånansvärt bra ljusutbyte, är lättmonterade och kan användas både stående eller hängande. E-godkända.
Comet FF 450, FF 500 och FF 550 finns även i satser innehållande två fjärrstrålkastare, 12 V/55 W glödlampor, kabel, strömbrytare, relä och stenskottsskydd. Läs mer om Comet och HELLAS breda sortiment av extraljus på www.hella.se. Där kan ni också ladda ner vår extraljus-app som är uppdaterad med de nya Comet extraljusen.

logo
Redaktionen