Nyhet

Ingenjörer på Bentley gör ”tummen upp” för AutoSock

Allt fler bilföretag har numera norska AutoSock i sitt utbud av säkra vintertillbehör, samtidigt som denna fantastiska norska ”socka” av allt fler godkänts som fullgod ersättning till vanliga snökedjor. Anrika Bentley har inför årets vintersäsong inte bara provat ut och godkänt ett antal vinterdäck, utan också framgångsrikt testat AutoSock som, enligt Bentley ”erbjuder ett suveränt, tillfälligt grepp när den träs över drivhjulen”.
‐ AutoSock är en idealisk, tillfällig lösning för extra grepp vid oväntat vinterväder. AutoSock passar perfekt på drivhjulen och det unika fibermaterialet ger ett maximalt grepp.
‐ I motsats till vanliga snökedjor är AutoSock dessutom både tystgående och smidiga att hantera.
www.kala.se

logo
Redaktionen