Kortnyheter

Abelco slår tidigare rekordorder för andra gången i år

Abelco har tecknat sin största order någonsin och slår orderrekord (räknat i ordervärde) för andra gången i år. Beställare är Svevia Maskin AB och leveranser kommer att ske under Q4-2011 samt Q1-2012. Efter denna affär utgörs det totala antalet Abelcomaskiner i Svevia Maskins maskinpark till över tio maskiner.
Värdet på ordern ligger en bit över fyra miljoner kronor och är ett bevis för att företagets långsiktiga satsning på kvalitetsmaskiner nu når nya och större kundgrupper. Abelco är oerhört positiva inför 2012 och räknar med fler stora affärer under det kommande året.

– Vi har uppnått den kritiska massan på marknaden vad gäller grävmaskiner och många av våra sålda maskiner har nu hunnit gå i 5 år. Det gör att vi under 2012 på allvar kan räkna med återköpskunder som kommer tillbaka och vill byta upp sig. Detta utöver de marknadsandelar vi kommer att fortsätta knapra säger Mikael Andersson, bolagets grundare och affärsutvecklare.

– Inte minst på uthyrningssidan har vi mycket i vår pipeline, vilket ytterligare breddar basen av maskinparksägare, samt påverkar många fler i vår kärnkundgrupp att seriöst värdera en Abelco som sitt nästa investeringsobjekt säger Abelco Nordics VD Mattias Bäckman.

logo
Redaktionen