Produktnyheter

Nya mångsidiga motorsågar

Husqvarnas nya och mångsidiga motorsågar 550 XP och 545 gör fällning och kvistning enklare än någonsin oavsett om du är professionell användare, markägare eller en konsument.
550 XP och 545 har X-Torq™-teknik, vilket är att de har upp till 20 procent minskad bränsleförbrukning och upp till 75 procent lägre avgasemissioner.  De har även Autotune, en funktion som automatiskt ställer in motorn för optimal drift utifrån faktorer som temperatur, luftfuktighet, altitud, bränsletyp och luftfiltrets kondition.
Ytterligare funktioner för 550 XP är RevBoost™. En motorfunktion som ger snabb acceleration och högre kedjehastigheten för extra effektiv kvistning och ett bränslenivåfönster som ger en direkt bild av bränslenivån.
550 XP finns med Triobrake som aktiverar kedjebromsen automatiskt genom den tröghetsutlösta mekanismen eller manuellt med hjälp av din högra­ eller vänstra hand. Modellen heter då 550 XPG och är dessutom utrustad med värme i handtagen.

logo
Redaktionen