Produktnyheter

Ergonomisk trappklättrare – Liftkar SAL

Ju bättre ergonomi och hjälpmedel på arbetsplatsen desto större lönsamhet för företaget och friskare personal, det är ju en självklarhet i dag. Nu är det dags att ta ett steg till. Nämligen från det manuella hjälpmedlet till det motordrivna. Det kan vara ett stort steg, men snart är även motordrivna ergonomiska hjälpmedel en självklarhet.
Hos Molico kan du investera i en Liftkar SAL, trappklättraren som endast väger 20 kg inkl. batteriet. Du kan välja på lyftkapaciteterna 110 kg, 140 kg eller 170 kg och kan då köra som snabbast hela 48 steg i minuten men du anpassar givetvis hastigheten såsom du vill ha det. Med Liftkar SAL hanterar du både raka och svängda trappor. Detta med enkelhet samt bibehållen kontroll och balans.
Många tillval finns att göra för att passa din bransch och dina behov. Kontakta oss för hjälp i valet av din skräddarsydda Liftkar SAL.

logo
Redaktionen