Produktnyheter

Mazda lanserar MyMazda App i Europa

Mazda Motor Europe introducerar som en av de första biltillverkarna en ny applikation för smartphones, MyMazda App. Den kan gratis laddas ner från iTunes och genom MyMazda App kan Mazda-föraren t.ex. få snabb direktkontakt med vägassistans och se var närmaste Mazda-återförsäljare finns i hela Europa.
MyMazda App är direktkopplad till Mazdas unika digitala servicebok, Mazda Digital Service Record (DSR), där all servicedata samlas i en central databas för hela Europa. Genom en användarkod kan föraren få direktkontakt med databasen genom MyMazda App.
Det var i samband med Bologna Motor Show i december som MyMazda App lanserades. Snart finns appen tillgänglig i hela Europa, inklusive Ryssland. Idag fungerar MyMazda App med olika iOS-system, som iPhone, iPad och iPodTouch, men inom bara några månader finns den även för Android och Blackberry smartphones.
– Våra kunder tillhör några av Europas allra mest nöjda bilägare, säger Jörgen Olesen, Vice President Logistics & Customer Service, Mazda Motor Europe. Vår nya MyMazda App kommer att förbättra detta ytterligare. MyMazda App talar bl.a. om för föraren när det är dags för nästa service, ger all tillgänglig servicedata från Mazdas digitala servicebok och samtliga data på hans bil.

logo
Redaktionen