Produktnyheter

MicroLogistic på easyFairs Fordonsverkstad


Här kommer lite info om vad MicroLogistic visar på mässan Fordonsverkstad i Kista idag och imorgon.
Däckkärra Eco
Micrologistics budgetmodell, kungen i budgetklassen! Kärran är tillverkad i stål och klarar däck från 550 – 820 mm. Punkteringsfria däck är standard. Kärran har en kraftig stålfälg samt äkta precisionskullager. Gasdämpare agerar som fjädrar för gafflarna.
Däckkärra Ställage
Denna smidiga kärra är tillverkad för att kunna plocka 4 st kompletta hjul från en plocktruck i vågrätt läge. Kan även användas för att plocka däck på nedersta etaget när hjulen lagras vågrätt. Kärran är tillverkad i stål och har punkteringsfria däck. Likväl som Eco-varianten har denna kärra äkta precisionskullager och en extra kraftig stålfälg. Prisvärd med toppkvalitet!
Däckställage för Logistikcenter (med fälg)
Spara utrymme på lagret! Ställaget har hög stabilitet pga sin robusta rektangulära ramkonstruktion och de fällbara väggarna. Variabla isättbara stödrör gör att däck med fälg kan förvaras på två nivåer. Ytterligare fördelar: stora ”staplingsfötter” gör staplingen mycket enkel och exakt. Ställaget kan förvara olika typer av  däck t.om. riktigt stora lastbilsdäck. Staplas upp till 4 st på höjden! Fälles ihop när de är tomma. Tar liten plats då de inte används – spara upp till 85% utrymme!
Däckställage för Logistikcenter (utan fälg)
Hjälper dig att spara utrymme på lagret! Ett ställage med mycket hög stabilitet pga sin robusta rektangulära ramkonstruktion och de fällbara väggarna. De stora ”staplingsfötterna” gör staplingen mycket enkel och exakt. Staplas upp till 4 st på höjden. Fälles ihop när de är tomma. Tar liten plats då de inte används – spara upp till 85% utrymme!
Däckvagn, flyttbar
Ett suveränt mobilt ställ för däck med diameter från 540 till 820 mm. Pulverlackerad (blå RAL 5010), lätt att montera/ demontera, mjukt handtag, 4 st svängbara 125 mm-hjul (som inte lämnar några märken) av oljebeständigt gummi med fotskydd, varav 2 med broms. Skruvbara anslutningsrör (som lätt monteras/demonteras), vilket möjliggör variabla bredder och gör den till en flexibel lösning för de flesta lagringssituationer. Olika rörlängder kan tillverkas vid förfrågan. Skickas omonterad.
Däckställage
Ett otroligt stabilt däckställage för däck med diameter från 540 till 820 mm i en robust stålkonstruktion! Pulverlackerad (blå RAL 5010) eller förzinkad (vid efterfrågan). Nivåerna är staplingsbara upp till 5 nivåer. Höjdskillnad mellan hyllnivåer: 825 mm. Inkl. 4 st förzinkade anslutningsrör (kan demonteras). Skickas omonterad.
Extra hyllnivå (till Däckvagn/Däckställage)
Extra hyllnivå till flyttbara Däckvagnen (3:e nivån) eller till Däckställaget (kan staplas upp till 5:e nivån). Vikt 20 kg, lastkapacitet 250 kg. Utnyttja förvaringsmöjligheterna uppåt!
www.micrologistic.com

logo
Redaktionen