Nyhet

Training Partner köper Förarutveckling AB

Training Partner förvärvar Förarutveckling AB vilka bedriver fortbildande förarutbildningar riktade mot företags- och privatmarknaden. Utbildningsutbudet innefattar bland annat säkerhetskörning, sparsam körning, vinterutbildning samt avancerad bilkörning.
– Med detta köp stärker vi vårt helhetskoncept för fordonsbranschen och kan erbjuda kompletta trafiksäkerhetsutbildningar med personbilar säger Peter Olofsson VD och ägare av Training Partner.
Förarutveckling flyttar sin bas till Training Partners TrainingCenter på Arlandastad och kommer under året att kunna erbjuda utbildningar på det nyutvecklade Stockholm Drive Lab området vid Arlanda. Här byggs ytterligare en säkerhetsbana för utveckling av förarutbildningar. Förarutvecklings fordonsflotta består av bilar ur BMW´s produktutbud.
I samband med detta anställs Nils Simonsson i vår som ansvarig för utvecklingen av Förarutveckling. Nils har mångårig erfarenhet av bilrelaterade verksamheter, främst inom BMW Group.
Med Förarutveckling och Arlanda som hemmabas erbjuder Förarutveckling, körsäkerhetsutbildningar såväl för företagen i Stockholmsområdet, som möjligheten att flyga in kunder från andra delar av Sverige och Norden.
I samband med köpet av Förarutveckling startar i januari verksamhet för utbildning i vinterkörning i samarbete med ICEHOTEL i Jukkasjärvi, parallellt med verksamheten i Anttila, Värmland.
Sedan starten 1995 har Förarutveckling AB samarbete med BMW Sverige AB och Michelin Nordic AB.
Läs mer på www.trainingpartner.se och www.forarutveckling.se

logo
Redaktionen