Produktnyheter

R65 godkända varningsljus

HBA Fordonsteknik AB presenterar MS6E, ett nytt riktat blixtljus med inbyggt blinkrelä. Ljusen finns i orange och blått utförande. R65 godkända enligt ECE R65 kategori X1. MS6E är med sitt behändiga format, endast 128 x 18 mm, lätt att placera även där det är lite plats. 12/24 V för planmontering, olika fästen finns som tillbehör. Med nya effektivare lysdioder har MS6E mer ljus och bättre sidospridning än tidigare LED varningsljus. Dessa R65 godkända varningsljus har lång livslängd, inga rörliga delar, vattentät, flera montagetillbehör, enkel montering, kraftigt ljus och låg strömförbrukning.  Främsta användningsområdet är som varningsljus till servicebilar, transportbilar, lastbilar entreprenadmaskiner. Kan även användas som komplement till roterande varningsljus, blixtljus, ljusramp med mera.