ANNONS

Den 1 mars invigde traileruthyraren PNO sin nya servicedepå i Örebro. Den geografiska förstärkningen, som innebär ytterligare en depå, är ett led i PNO:s tradition att arbeta så nära kunderna som möjligt. Som ensam uthyrare erbjuder PNO nu servicedepåer i sex svenska städer.
Samtidigt flyttas uthyrningssdepån som servar det intensiva Stockholmsområdet till Åkers Styckebruk, vilket innebär utökad depå och trailersortiment såväl som integrerad verkstad. Totalt sett innebär PNO:s investeringar en fördubbling av antalet servicedepåer och verkstäder på bara tre år och förstärker PNO:s marknadsledande ställning och unika koncept med tre egna serviceverkstäder och lika många subdepåer. PNO finns numera representerad i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Jönköping, Åkers Styckebruk och Örebro.
– Allra viktigaste för oss på PNO är att vara så nära kunderna som möjligt. Invigningen av depån i Örebro följer vår strategi att aldrig vara längre bort än 20 mils radie i södra och mellersta Sverige med våra servicedepåer, säger Patrik Bremer, uthyrare på den svenska marknaden.
 
PNO:s dedikerade serviceställen, ungt material i trailerflottan och den nära relationen med kunderna bildar kärnvärden som har varit ledande för företaget allt sedan start. Något som säkerställer snabb och trygg service till åkare och speditörer. 
– Utöver att erbjuda ett av branschens bredaste urval av trailers, håller PNO:s flotta en hög kvalitet tack vare den snabba rotationen i trailerflottan. Värderingar som flexibilitet, punktlighet och öppenhet bygger basen för våra långsiktiga relationer med våra kunder, avslutar Patrik Bremer som har bråda dagar inför invigningen i Örebro nu på torsdag den 1 mars.