Triboron – drivmedelsförstärkare

Tidigare användes bly i bensin och svavel i diesel som smörjande ämnen. De har bytts ut mot mer miljövänliga i dagens drivmedel. Utvecklingen har kommit långt men faktum kvarstår – bly och svavel gav bättre smörjning, fram till nu.
Triboron Drivmedelsförstärkare innehåller Bor som sätter sig fast på alla metallytor och skapar en extremt glatt yta.
Rengör, smörjer & Skyddar
Rengör effektivt spridare, insprutare och förbränningsrum. Smörjer effektivt och ger ett mycket starkt slitageskydd av förbränningslinjens alla komponenter: bränslepumpar, regulatorer, spridare, kolvringar, foder och ventiler. Det mekaniska slitaget har reducerats med 60-70 % i laboratorium. Skyddar effektivt mot korrosion, oxidation och syraangrepp, även kondensvatten elimineras.
Dieselbakterier
Produkten förhindrar tillväxt av dieselbakterier. Produkten eliminerar även befintliga bakterier vid högre inblandning. Se förhållanden nedan.
Minskar förbrukningen
Drivmedelsförstärkaren optimerar förbränningsprocessen vilket oftast visar en hög reducering av förbrukning och rökutveckling. Detta gör produkten mycket ekonomisk. Tester i bromsbänk har visat effektökningar på flera procent.
Produkten är miljövänlig och biologiskt nedbrytbar.
Användningsområden
Alla typer av bensin, diesel, etanol och metanolmotorer.
Produktinformation
Färg: Transparent
Inblandning: 1:1000 ( 0,1 %)
Bakterieeliminering 1:200 (0,5 %)
Intervall: Varje tankning
Övrigt: Självblandande
www.watski.se

Läs också

Nynas 90 år

Nynas 90 år

När Nynas första raffinaderi togs i bruk i Nynäshamn 1928, var fokus på att förse den svenska marknaden med...

Aktuellt

ANNONS ▼
Fler artiklar